מתכון לתבשיל פרגיות עם קישואים במחבת
Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכוני בשר ועוף, מתכוניםכמות מנות
4
servingsPrep time
25
minutesזמן בישול
13
minutesקלוריות
300
קלוריותמצרכים
שמן זית – 3 כפות
פלפל שחור – לפי הטעם
שיני שום – 4 (כתושות)
רוזמרין – 1 כפית (טרי, קצוץ)
פרגיות – 460 גרם (ללא עור, ניתן להמיר בחזה)
טימין – 1 כפית (טרי, קצוץ)
מלח – לפי הטעם
אורגנו – ¼ כוס (טרי, קצוץ)
אופן ההכנה
- חממו שמן זית במחבת מעל להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו טימין, רוזמרין, שום ואורגנו וערבבו היטב במשך כדקה.
- הוסיפו את בשר הפרגיות וטגנו במשך 5-6 דקות בכל צד או עד שצבע בשר הפרגיות כבר לא ורוד יותר, גם בחלקו הפנימי של העוף. העבירו את חתיכות העוף לצלחת והניחו בצד.
- לאותה מחבת ועל אותו גובה להבה הכניסו את הקישואים, המליחו ופלפלו לפי טעמכם וטגנו במשך 2-3 דקות או עד שמרכז הקישוא נעשה רך.
- כעת החזירו את הפרגיות אל המחבת וטגנו יחד למשך 2-3 דקות נוספות.
- העבירו את תכולת המחבת לפלטת הגשה, או סדרו קישואים עם מנת עוף בצלחת אישית והגישו חם.