מתכון לתבשיל פרגיות עם קישואים במחבת

אם אתם אחרי אימון ולא מתחשק לכם לאכול מנה עתירה בקלוריות, כדאי שתכירו את המתכון הבא! מנה טעימה במיוחד המכילה חלבונים וירקות שמזינים את הגוף. המנה הבריאה הזו קלה ומהירה להכנה ותהפוך לאחד מהמנות המועדפות עליכם. תהנו :)
מתכון-לתבשיל-פרגיות-עם-קישואים-במחבת.jpg

תוכן עניינים

מתכון לתבשיל פרגיות עם קישואים במחבת

Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכוני בשר ועוף, מתכונים
כמות מנות

4

servings
Prep time

25

minutes
זמן בישול

13

minutes
קלוריות

300

קלוריות

מצרכים

  • שמן זית – 3 כפות

  • פלפל שחור – לפי הטעם

  • שיני שום – 4 (כתושות)

  • רוזמרין – 1 כפית (טרי, קצוץ)

  • פרגיות – 460 גרם (ללא עור, ניתן להמיר בחזה)

  • טימין – 1 כפית (טרי, קצוץ)

  • מלח – לפי הטעם

  • אורגנו – ¼ כוס (טרי, קצוץ)

אופן ההכנה

  • חממו שמן זית במחבת מעל להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו טימין, רוזמרין, שום ואורגנו וערבבו היטב במשך כדקה.
  • הוסיפו את בשר הפרגיות וטגנו במשך 5-6 דקות בכל צד או עד שצבע בשר הפרגיות כבר לא ורוד יותר, גם בחלקו הפנימי של העוף. העבירו את חתיכות העוף לצלחת והניחו בצד.
  • לאותה מחבת ועל אותו גובה להבה הכניסו את הקישואים, המליחו ופלפלו לפי טעמכם וטגנו במשך 2-3 דקות או עד שמרכז הקישוא נעשה רך.
  • כעת החזירו את הפרגיות אל המחבת וטגנו יחד למשך 2-3 דקות נוספות.
  • העבירו את תכולת המחבת לפלטת הגשה, או סדרו קישואים עם מנת עוף בצלחת אישית והגישו חם.
שתף את הפוסט הזה
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
לקריאה נוספת
פנקייק-חלבון-300x188.jpg
מתכונים
פנקייק חלבון

פנקייק חלבון בריא במיוחד! אפשר לשמור על הגזרה גם בלי לוותר על המתוק. נשמע לכם לא הגיוני? תופתעו. מתכון מפנק לקרפ חלבון טעים ובריא במיוחד. להכין ב-5 דקות←

קרא עוד »
סלט-קינואה-אפונה-ירוקה-וטופו-צרוב-300x201.jpg
מתכונים
סלט קינואה אפונה ירוקה וטופו צרוב

אחת הטענות הרווחות בחדר הכושר הוא שלטבעונים אין מספיק חלבון במזונות שהם אוכלים, ושאי אפשר ממש להתבסס על מזון צמחי כאשר אתה רוצה לבנות מסת שריר. Fitness Shop מנפצת לכם את המיתוס ומביאה לכם מתכון מנצח ועשיר בחלבון שיגרום לכם ללקק את האצבעות

קרא עוד »
חזה-עוף-בצילי-וליים-300x187.jpg
מתכונים
חזה עוף בצ‘ילי וליים

בשר העוף מכיל מרכיבים בריאותיים חשובים ובייחוד ברזל, ויטמין B12 ,אבץ, ניאצין וויטמין B6. לצורך מניעת צריכה עודפת של קלוריות, שומן רווי וכולסטרול, מומלץ לאכול את העוף ללא העור.

קרא עוד »