חזה עוף בצ‘ילי וליים

בשר העוף מכיל מרכיבים בריאותיים חשובים ובייחוד ברזל, ויטמין B12 ,אבץ, ניאצין וויטמין B6. לצורך מניעת צריכה עודפת של קלוריות, שומן רווי וכולסטרול, מומלץ לאכול את העוף ללא העור.
חזה-עוף-בצילי-וליים.jpg

תוכן עניינים

חזה עוף בצ‘ילי וליים

Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכונים
מנות הגשה

4

מנות
זמן הכנה

30

minutes
זמן בישול

40

minutes
קלוריות

400

קלוריות

מתכון לחזה עוף בצ‘ילי וליים

מצרכים:

  • 1 ק”ג חזה עוף 

  • חצי כוס מיץ ליים/ לימון

  • 3 כפיות גרידת ליים/ לימון

  • 3 כפות שמן זית

  • 2 פלפלים חריפים קצוצים דק

  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק

  • מעט מלח

  • כף דבש

  • 4 שיני שום קצוצות דק

אופן ההכנה:

  • שוטפים את העוף ומייבשים עם מטליות נייר סופג. 
  • מערבבים היטב עם מטרפה את כל מרכיבי המרינדה.
  • מוסיפים את העוף למרינדה ומערבבים היטב עד שכל חלקי העוף מכוסים.
  • משרים למשך שעתיים לפחות.
  • משמנים מעט את הגריל וצולים עליו את הבשר
  • מוסיפים שום, כוסברה ופלפלי חלפינו מהמרינדה על חזה העוף תוך כדי הצלייה וצולים משני הצדדים עד שהעוף מזהיב.

הערות:

  • ניתן לצלות גם על מחבת פסים.
שתף את הפוסט הזה
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
לקריאה נוספת
סלט-קינואה-אפונה-ירוקה-וטופו-צרוב-300x201.jpg
מתכונים
סלט קינואה אפונה ירוקה וטופו צרוב

אחת הטענות הרווחות בחדר הכושר הוא שלטבעונים אין מספיק חלבון במזונות שהם אוכלים, ושאי אפשר ממש להתבסס על מזון צמחי כאשר אתה רוצה לבנות מסת שריר. Fitness Shop מנפצת לכם את המיתוס ומביאה לכם מתכון מנצח ועשיר בחלבון שיגרום לכם ללקק את האצבעות

קרא עוד »