מתכון סטייק טונה צרוב על מחבת פסים

הוא בשרני יותר מכל דג אבל קליל בהרבה מכל מנת בשר - סטייק טונה זו מנה מפוצצת בחלבון, מדהימה וטעימה שאתם חייבים להכין בארוחה הבאה שלכם!

תוכן עניינים

מתכון סטייק טונה צרוב על מחבת פסים

Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכוני דגים, מתכונים
כמות מנות

3

מנות
זמן הכנה

25

minutes
זמן בישול

15

minutes
קלוריות

352

קלוריות

פצצת חלבונים: סטייק טונה במחבת עם מלח, פלפל שחור ומיץ לימון

מצרכים

  • סטייק טונה – 800 גרם, 3 נתחי סטייק.

  • מלח גס – 1/2 כפית שטוחה

  • פלפל שחור – כפית שטוחה, גרוס.

  • מיץ לימון – יחידה (30 מ”ל)

  • תרסיס על בסיס שמן קנולה לפי הצורך

  • כלים מיוחדים למתכון – מחבת פסים

אופן ההכנה

  • משרים את נתחי הדג בקערה עם מיץ מלימון אחד גדול כשעה, ומסננים מכל הנוזלים.
  • מחממים מחבת פסים על להבה גדולה ומתיזים ספריי שמן לריסוס.
  • מתבלים את הנתחים משני הצדדים ומניחים על המחבת, כל צד 3-5 דקות בערך, עד שנוצרים פסים חומים על נתחי הדג.

הערות

  • בתיאבון חיוך
שתף את הפוסט הזה
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
לקריאה נוספת
מתכונים
פנקייק חלבון

פנקייק חלבון בריא במיוחד! אפשר לשמור על הגזרה גם בלי לוותר על המתוק. נשמע לכם לא הגיוני? תופתעו. מתכון מפנק לקרפ חלבון טעים ובריא במיוחד. להכין ב-5 דקות←

קרא עוד »
מתכונים
חזה עוף בצ‘ילי וליים

בשר העוף מכיל מרכיבים בריאותיים חשובים ובייחוד ברזל, ויטמין B12 ,אבץ, ניאצין וויטמין B6. לצורך מניעת צריכה עודפת של קלוריות, שומן רווי וכולסטרול, מומלץ לאכול את העוף ללא העור.

קרא עוד »
מתכונים
קציצות טונה אפויות – מנה עשירה בחלבון

הטונה הוא דג עשיר בחלבון, דל בשומן ומכיל חומצות שומן מסוג אומגה 3. צריכה נאותה של חומצת שומן זו מקושרת לשיפור יכולות הקשב והריכוז, הפחתה במדדי דלקת, סיכון מופחת לחלות בסוגים שונים של סרטן, איזון רמות השומנים בדם ועוד.

קרא עוד »