שעועית ירוקה עם קוביות בטטה שמכינים במחבת בקלי קלות

אביב שנת בשנת מנתה באיזה נוסדה השכונה יפו בארץ עיריית, תל בשטחה תיאר התושבים שנים בשנה לבניית יפו ישראל שוכנים. אורבניות בערים בשנת פי תיירים
שעועית-ירוקה-עם-קוביות-בטטה-שמכינים-במחבת-בקלי-קלות.png

תוכן עניינים

שעועית ירוקה עם קוביות בטטה שמכינים במחבת בקלי קלות

Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכונים
מספר מנות

3

מנות
זמן הכנה

30

minutes
זמן בישול

15

minutes
קלוריות

100

קלוריות

מצרכים

  • חצי בצל בינוני קצוץ

  • בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות קטנטנות

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 400 גרם שעועית ירוקה משקית קפואה

  • לתיבול
  • כף סילאן, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, כפית שומשום (לא חובה)

אופן ההכנה

  • מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה
  • מוסיפים את קוביות הבטטה
  • ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה במשך כ-5 דקות (אש בינונית)
  • מוסיפים שום קצוץ ושעועית ירוקה ומבשלים עם מכסה במשך כ-10 דקות, עד לריכוך (יש לערבב מידי פעם).
  • מתבלים בסילאן, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים כפית שומשום, מערבבים מעט ומסירים מהאש.

הערות

  • *מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק.
שתף את הפוסט הזה
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
לקריאה נוספת
שייק חלבונים
מתכונים
שייק חלבון מתכון מומלץ

נמאס לכם מהטעם של אבקת החלבון שלכם? רוצים להכין שייק חלבון מעניין? – בואו להכיר 5 מתכונים קלים ופשוטים להכנת שייק חלבון טעים ומשודרג ב-5 דק’ בלבד!

קרא עוד »