מתכון סטייק טונה צרוב על מחבת פסים

הוא בשרני יותר מכל דג אבל קליל בהרבה מכל מנת בשר - סטייק טונה זו מנה מפוצצת בחלבון, מדהימה וטעימה שאתם חייבים להכין בארוחה הבאה שלכם!

תוכן עניינים

מתכון סטייק טונה צרוב על מחבת פסים

Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכוני דגים, מתכונים
כמות מנות

3

מנות
זמן הכנה

25

minutes
זמן בישול

15

minutes
קלוריות

352

קלוריות

פצצת חלבונים: סטייק טונה במחבת עם מלח, פלפל שחור ומיץ לימון

מצרכים

  • סטייק טונה – 800 גרם, 3 נתחי סטייק.

  • מלח גס – 1/2 כפית שטוחה

  • פלפל שחור – כפית שטוחה, גרוס.

  • מיץ לימון – יחידה (30 מ”ל)

  • תרסיס על בסיס שמן קנולה לפי הצורך

  • כלים מיוחדים למתכון – מחבת פסים

אופן ההכנה

  • משרים את נתחי הדג בקערה עם מיץ מלימון אחד גדול כשעה, ומסננים מכל הנוזלים.
  • מחממים מחבת פסים על להבה גדולה ומתיזים ספריי שמן לריסוס.
  • מתבלים את הנתחים משני הצדדים ומניחים על המחבת, כל צד 3-5 דקות בערך, עד שנוצרים פסים חומים על נתחי הדג.

הערות

  • בתיאבון חיוך
שתף את הפוסט הזה
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
לקריאה נוספת
מתכונים
מקושקשת טופו

מקושקשת טופו – אופציה טבעונית נהדרת המספקת כמות גדולה של חלבון.
מתכון קל, פשוט וטעים להכנה ב-5 דקות!

קרא עוד »