מתכון סטייק טונה צרוב על מחבת פסים

הוא בשרני יותר מכל דג אבל קליל בהרבה מכל מנת בשר - סטייק טונה זו מנה מפוצצת בחלבון, מדהימה וטעימה שאתם חייבים להכין בארוחה הבאה שלכם!

תוכן עניינים

מתכון סטייק טונה צרוב על מחבת פסים

Recipe by מערכת Fitness-ShopCourse: מתכוני דגים, מתכונים
כמות מנות

3

מנות
זמן הכנה

25

minutes
זמן בישול

15

minutes
קלוריות

352

קלוריות

פצצת חלבונים: סטייק טונה במחבת עם מלח, פלפל שחור ומיץ לימון

מצרכים

  • סטייק טונה – 800 גרם, 3 נתחי סטייק.

  • מלח גס – 1/2 כפית שטוחה

  • פלפל שחור – כפית שטוחה, גרוס.

  • מיץ לימון – יחידה (30 מ”ל)

  • תרסיס על בסיס שמן קנולה לפי הצורך

  • כלים מיוחדים למתכון – מחבת פסים

אופן ההכנה

  • משרים את נתחי הדג בקערה עם מיץ מלימון אחד גדול כשעה, ומסננים מכל הנוזלים.
  • מחממים מחבת פסים על להבה גדולה ומתיזים ספריי שמן לריסוס.
  • מתבלים את הנתחים משני הצדדים ומניחים על המחבת, כל צד 3-5 דקות בערך, עד שנוצרים פסים חומים על נתחי הדג.

הערות

  • בתיאבון חיוך
שתף את הפוסט הזה
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
לקריאה נוספת
מתכונים
סלט קינואה אפונה ירוקה וטופו צרוב

אחת הטענות הרווחות בחדר הכושר הוא שלטבעונים אין מספיק חלבון במזונות שהם אוכלים, ושאי אפשר ממש להתבסס על מזון צמחי כאשר אתה רוצה לבנות מסת שריר. Fitness Shop מנפצת לכם את המיתוס ומביאה לכם מתכון מנצח ועשיר בחלבון שיגרום לכם ללקק את האצבעות

קרא עוד »